UYARI

UYARI
Türk Ceza Kanununun 226. maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu siteyi gezmeleri Yasaktır. 18 yaşından küçük iseniz derhal siteyi terkedin 18 yaşından küçük olan kişilerin bu siteye girmesini önlemek için, internet ortamında veya bilgisayar satış mağazalarında satışı gerçekleşen “AİLE KORUMA PROGRAMI” satın alabilir ve bilgisayarınıza bu programı kurarak, sitemize girişi engelleyebilirsiniz.

Farklı Partnerler Seçmeyin !

cinsel hayatında çok çeşitliliği olan kişilerin hastalık kapması özellikle genitel organların emilmesi sayesinde ciddi sorunlara neden olur. Örneğin her hafta başka bir partnerler yatan birey için hastalık kaçınılmazdır ! Bunun için lütfen güvendiğiniz partnerler ile cinsel ilişki yaşarken organ emilimini gerçekleştirin yada kondom kullanarak sadece boşalma yoluna giderek fazla detaya girmeyin.

4 Mart 2015 Çarşamba

Dünyanın en büyük penisi

En büyük penis onda

En büyük penis onda

September 07, 2012 10:31 AM

Sunucu dehşete düştü !
Dünyanın en büyük penisine sahip olduğu söylenen 42 yaşındaki Jonah Falcon, ABD televizyonlarında yayınlanan "This Morning" programına konuştu.
20.3 santim uzunluğunda penise sahip olan aktör ve yazar Falcon, daha çok yaşlı kadınlarla birlikte olmayı sevdiğini söyledi. Programın sunan kadın sunucu Holly Willoughby, ortalama bir erkeğin ve onun penis büyüklüğünün kıyaslandığı tabloyu görünce, "Tanrı beni korusun!" diye bağırdı.
Jonah, adının 'dünyanın en büyük penisli adamı' olarak geçmesinin ardından kadınların bazen onu durdurup, penisine bile bakmak istediklerini söylüyor. Pantolondan bile penisinin büyüklüğünün fark edildiğini ve çok rahatsız olduuğunu belirten Falcon, penisinin ereksiyon halinde ise yaklaşık 35 santime ulaştığını belirtti.
Jonah, ilk kez penisini ölçdüğünde 10 yaşında olduğunu ve daha sonra diğer arkadaşlarına sorduğunda şaşırdığını söyledi. "Aslında kafamı ona takmamıştım. Tüm arkadaşlarım penisimin büyük olduğunu biliyorlardı, ancak bana asla bu konuda takılmadılar. Ama biliyorum ki arkamı döndüğümde bu konuda konuşuyorlardı" diyen Jonah biseksüel olduğunun da altını çizdi.



Kaynak:

http://www.amerikaliturk.com


Hiç yorum yok: